Serveis

Angiología

La Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular és l'especialitat medicoquirúrgica responsable del diagnòstic i tractament de les malalties de l'aparell circulatori. La més freqüent de les malalties del sistema venós són les varius de les cames. El treball en l'Institut Vacular Dr. Fuentes, és el diagnòstic i tractament d'aquestes patologies un cop establertes, però el més important ha de ser la prevenció.

Saber més

Laboratori de Diagnòstic Vascular No Invasiu

A l'Institut Vascular Dr. Fuentes, disposem dels equips amb la tecnologia més avançada per a la realització de proves de Diagnòstic Vascular no invasiu. Un cop realitzada la prova, es lliura de forma immediata l'informe complet al pacient, el que evita retards innecessaris en les citacions posteriors amb els diferents especialistes.

Saber més

Cirugía Vascular

Institut Vascular Dr. Fuentes, compta amb un Servei d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular realitzant diagnòstics i seguiments de les malalties de l'aparell circulatori. Oferim un servei integral que treballa amb diferents tècniques i teràpies. També es realitzen revisions vasculars que presten especial atenció a factors de risc vascular, ja que un diagnòstic en fases precoces de la malaltia pot evitar la seva progressió. La malaltia més freqüent del sistema venós són les varius de les cames, que poden comportar serioses complicacions, com flebitis, trombosi, úlceres a les cames, embòlies pulmonars...

Saber més

Cirugía Endovascular

El Servei de Cirurgia Vascular i Endovascular de l'Institut Vascular Dr. Fuentes, s'ocupa del diagnòstic i tractament de pacients amb problemes de circulació venosa amb malalties dels vasos del sistema circulatori i del sistema limfàtic. Això inclou l'anatomia dels vasos sanguinis (artèries, venes i capil·lars) i limfàtics, a més de les seves malalties. Per a cada tipus de varius oferim un tractament adequat i personalitzat.

Saber més

Estètica Vascular

Tractament estètic de varicosis / telangièctasis / aranyes vasculars / punts robí. Làser: Mitjançant trets lluminosos d'alta energia, la pell és travessada, provocant en els petits vasos 1 microcoagulación i un estrenyiment o estenosi dels mateixos, desapareixent posteriorment. Mitjançant Làser, poden tractar capil·lars (aranyes), punts rubí i venes blavoses de fins a 1 mm de diàmetre. A tot arreu corporal. No requereix anestèsia.

Saber més